ابتدا فیله ماهی شور را با نمک و زعفران دم کرده مزه دار کنید.آب لیموترش را روی فیله ماهی بریزید و در کاسه قرار دهید و ماهی را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد.تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا گلوله شود. آرد را در بشقاب بریزید و دو طرف ماهی را در آرد آغشته کنید تا کاملا آرد شود. حالا فیله های ماهی را داخل تخم مرغ آغشته کنید، آرد سوخاری، نمک و فلفل را در یک بشقاب صاف دیگر بریزید و دو طرف فیله های ماهی را با پودر سوخاری بپوشانید. ماهی را با کف دست فشار دهید تا نان بچسبد. ماهی را در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید. هر طرف فیله ماهی باید حدود 2 دقیقه سرخ شود. بعد از اینکه دو طرف ماهی سرخ شد، آن را در بشقاب قرار دهید و روی آن را با سبزیجات و سس گوجه فرنگی تزئین کنید.ماهی شور با مارینادهای مختلف مواد لازم برای ماهی شور با مارینادهای مختلف یک عدد آب پرتقال کامل، یک یا دو قاشق غذاخوری سیر، 6 حبه روغن زیتون خوراکی، سه قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای، 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم، یک قاشق چایخوری تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری زنجبیل، نصف قاشق چایخوری نعناع خشک رنده شده، یک قاشق غذاخوری ادویه، ماهی شور خوشمزه را با مارینادهای مختلف آماده کنید برای خواباندن ماهی شور، سیر، سرکه، ادویه، آبلیمو، تخم گشنیز، نمک و فلفل نعناع و زنجبیل را خشک کنید و این مخلوط را روی تمام سطح ماهی از داخل و خارج بمالید و روی آن را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال بگذارید و سپس سطح ماهی را تمیز کرده و با کره تفت دهید.این ماهی شور با برنج یا بدون برنج سرو می شود.با مواد لازم با ماهی شور پر می شود.یک پیمانه آرد ذرت یا سفید، 1 قاشق غذاخوری کره، 50 گرم سیر له شده یا رنده شده، 3 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده، 2 عدد تکه های پیاز متوسط، 1 عدد نمک و فلفل قرمز به میزان لازم ماهی را باز کرده و بعد از شستن خشک کنید. سر و دم ماهی را نباید از هم جدا کنید، تمر هندی را از یک ساعت قبل با یک لیوان آب گرم خیس کنید و با قاشق کاملا له کنید، پیاز و سیر را با کمی کره تفت دهید، سپس سبزی و کمی اضافه کنید. سرخ کنید تا نرم شوند. آرد را به همراه تمر هندی و نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود و حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد از روی حرارت پایین بیایند. سپس شکم ماهی شور را با این مواد پر کنید و با نخ شکم ماهی را بدوزید.ماهی را در یک بشقاب مناسب قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر قرار دهید.و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.ماهی شور با برنج یا نان سرو می شود.برای تهیه برنج با ماهی شور بهتر است از انواع سبزی پلو استفاده کنید. سبزی پلو با ماهی شور ترکیبی بسیار خوشمزه است. .