فهرست 10 غذای سنتی ایرانی

غذای سنتی یا محلی، غذاهایی هستند که به طور سنتی در یک منطقه خاص یا کشور مشخص تهیه و مصرف می‌شوند. این غذاها عموما بر اساس تاریخچه، فرهنگ و سنت‌ های مردمان هر منطقه شکل می‌گیرند و اغلب از مواد اولیه محلی و فصلی تهیه می‌شوند. غذای سنتی علاوه بر اینکه عاملی از نظر تغذیه‌ ای مهم است، نقش مهمی در حفظ هویت فرهنگی یک جامعه دارد و به عنوان یک بخش از تاریخ و فرهنگ هر منطقه شناخته می‌شود. هر کشور و منطقه دارای غذاهای سنتی خاص خود است که به عنوان نماد های فرهنگی و تجارب طبخ مردمان آن منطقه شناخته می‌شوند. اگر میخواهید بدانید که امشب شام چی بخوریم در ادامه همراه سبک زندگی ای ئی باشید.

غذای ایرانی

غذای سنتی

اگر بخواهید لیست غذای سنتی ایرانی را بدانید باید توجه کنید که با توجه به تنوع غذا ها لیست یک غذای ایرانی شامل انواع مختلف خورشت ها و پلو ها و مواردی که پیش تر ذکر شد می‌باشد. حتی اگر به انواع رستوران ها و هتل ها مراجعه کنید و از آن ها لیست غذای ایرانی را بخواهید آن ها در قالب لیست های جداگانه و با دسته بندی های متفاوت این غذاها را به شما ارائه می‌دهند. بعضی از غذاها جزو غذا های مجلسی تر و بعضی ها جزو غذاهای ساده تر و یا محلی محسوب می‌شوند.

خود غذاها به دو دسته غذاهای‌ نونی و غذاهای برنجی طبقه‌ بندی می‌شوند که شما با توجه به میل و ذائقه و سلیقه و وضعیت سلامت خود می‌توانید انواع غذا ایرانی را مصرف کنید؛ البته گاهی اوقات وضعیت سلامت شما به نحوی است که مجبور می شوید از غذاهای خاص استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی نازخاتون

احتمالا در جاهای مختلف و در خانه های مختلف غذاهای متنوعی خورده باشید ولی همیشه بعضی غذاها هنگامی که توسط برخی از افراد خاص پخته می‌شوند عطر و طعم بهتری دارند. علت اصلی آن علاوه بر مهارت و اشتیاقی که فرد به پختن غذا دارد، فوت و فن های ریزی است که اجرا می‌کند. با دانستن آن ها می‌توانید تا حد زیادی سطح کیفیت غذای خود را ارتقا دهید. در مجله ای ئی قسمت آشپزی سعی کردیم بیشتر فوت و فن های پختن غذا های مختلف را آموزش دهیم تا نتیجه بهتری بگیرید.

غذای سنتی ایرانی

در بین انواع غذاهای ایرانی غذاهای سنتی ایرانی طرفداران مخصوص خود را دارد و بیشتر این ها غذایی هستند که از گذشته رایج بودند و جزو غذاهای اصلی محسوب می‌شدند. به طور مثال آبگوشت جزو غذاهای محلی غذاهای سنتی ایرانی است. کشک بادمجان و مرصع پلو و نمونه های دیگر هم از دیگر غذاهای سنتی هستند که معمولا غذاهای سنتی به خطه های خاصی هم تعلق دارد و برخی از آن ها به صورت عمومی در همه قسمت ها مصرف می‌شود. در ادامه 10 غذای سنتی به شما معرفی می‌شود.

غذای سنتی در اکثر مناطق ایران وجود دارد و البته در بعضی از شهرهای ایران شهرت بیشتری دارد. به طور مثال استان گیلان غذا های متنوعی دارد که حتی بعضی از آن ها شهرت جهانی دارند. شهرهای مختلف غذای سنتی مخصوص به خود را دارند. به طور مثال یکی از غذاهای سنتی ایرانی که بسیار محبوب و مشهور است کوفته تبریزی است که در همه جای ایران تهیه می‌شود که ریشه آن از شهر تبریز است.

بیشتر بخوانید:  خرید سی پی کالاف دیوتی موبایل از سامی گیفت

البته غذاهای سنتی آنقدر متنوع هستند که تقریبا می‌توانید برای بیشتر شهرهای ایران غذای مختص به خود را پیدا کنید و با آموختن طرز تهیه هر یک، آن ها را در خانه برای خود، خانواده و مهمانان تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

فهرست 10 غذای سنتی ایرانی

    1. خورش قورمه سبزی
    2. کباب‌ کوبیده
    3. دیزی
    4. ته‌ چین مرغ
    5. خورش قیمه سیب زمینی
    6. باقالی پلو با ماهیچه یا گردن
    7. زرشک پلو با مرغ
    8. خورش فسنجان
    9. کشک بادمجان
    10. سبزی پلو با ماهی

پایان رپورتاژ اگهی

مطلب پیشنهادی

رشد و توسعه وکالت زنان در حوزه‌های مختلف حقوقی در کرج

رشد و توسعه وکالت زنان در حوزه‌های مختلف حقوقی، به عنوان یکی از پدیده‌های مهم …