طرز شیرینی خانگی خوشمزه گل مینا
شیرینی بدون خامه همه مواد را به مدت 2 ساعت کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد تا کره نرم شودکره را با پودر قند و وانیل مخلوط کنید تا غلیظ و کرم رنگ شود. در حین هم زدن، دور تا دور کاسه را با لیسک بریزید و آن را به مرکز کاسه برسانید تا کره به طور یکنواخت غلیظ و هوا باشد. تخم مرغ را اضافه کنید. و مخلوط کنید تا یکدست شود. آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق یا کفگیر هم بزنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را به هیچ وجه نباید ورز داد وگرنه روغن آن کم می شود و کیفیت خود را از دست می دهد و شیرینی خود را از دست می دهد. ترک در هنگام شلیک خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید. هر دو تکه خمیر را جداگانه در پلاستیک بپیچید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. یک تکه خمیر را با وردنه بین دو لایه پلاستیک باز می کنیم و با قالب مخصوص سفالی به دو اندازه بزرگ و کوچک به رنگ های مختلف قالب می زنیم. گل های ریز را روی گل های درشت بچینید و سپس روی سینی فر بگذارید و نیم ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید و سینی ها را مستقیماً از یخچال به فر منتقل کنید و 20 تا 25 دقیقه بپزید و بگذارید تا کف کیک ها کمی غلیظ می شود.سینی ها را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شوند سپس کیک را از سینی خارج کنید.شیرینی گل مینا بسیار ترد و شکننده است پس اگر سعی کنید وقتی داغ است آنها را از سینی خارج کنید احتمال خوردن آنها زیاد است شیرینی گل مینا با روغن جامد مواد لازم شیرینی گل مینا با روغن گندم آرد 200 گرم، نشاسته ذرت 100 گرم، پودر قند 75 گرم، روغن جامد شیرینی پزی 150 گرم، تخم مرغ مقدار مجاز زعفران خشک یا رنگ خوراکی به مقدار لازم وانیل به مقدار لازم طرز تهیه شیرینی گل مینا میکس با روغن جامد، روغن و پودر قند تا یکدست و یکدست شود. تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. وانیل، آرد و نشاسته را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و با رنگ خوراکی رنگ کنید. تکه های خمیر را گرد کرده و داخل یک فیلم شفاف می گذارم و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذارم تا استراحت کند، هر تکه خمیر را جدا کرده و از یخچال در می آوریم و بین دو لایه پلاستیک با یک کاسه پهن می کنیم. وردنه و از قالب گل های لعابی به رنگ دلخواه با قالب های ریز و درشت استفاده می کنیم و گل های ریز را روی گل های درشت روی سینی فر قرار می دهیم شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه در فر می پزیم. با حرارت 170 درجه سانتیگراد شروع به پختن کرد.این کیک به حرارت بسیار حساس است پس مراقب باشید که نسوزد.برای تهیه کلوچه لعاب گل پسته می توانید وسط هر شیرینی یک خلال پسته قرار دهید و سپس در فر قرار دهید تا بپزد طرز تهیه کلوچه لعاب گلی بدون فر برای تهیه کلوچه لعاب گلی بدون فر می توانید قرار دهید. یک قابلمه بزرگ روی گاز و یک تراشه یک پایه فلزی یا صافی فلزی داخل قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را روشن کنید و بگذارید 10 دقیقه بگذرد و داخل قابلمه کاملا داغ شود. شیرینی ها را در سینی یا قابلمه ای که به راحتی داخل قابلمه قرار می گیرند، سپس ورقه شیرینی را داخل قابلمه قرار دهید و درب آن را ببندید و حرارت را روی گاز ملایم کنید و تابه را روی شعله قرار دهید و اجازه دهید تا شیرینی ها به مدت 25 دقیقه بپزند. 30 دقیقه با یک یا نیم برش پسته تزئین کنید. بهتر است پسته را کمی به خمیر فشار دهید تا بعد از پخت از کیک نیفتد. .