![طرز پخت مربا زرشک طرز پخت مربا زرشک](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d9bed8aed8aa-d985d8b1d8a8d8a7-d8b2d8b1d8b4daa9_631a94eacf381.jpeg)
مواد لازم :
زرشک | 1 کیلو |
شکر | 1/5 کیلو |
هل | 2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
زرشک را پاک کنید و خوب بشویید . ( بهترین راه برای آبکشیدن زرشک این میباشد که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه ای پر از آب بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاٌ در آب ته نشین شود . ) شکر را در آب بریزد و بگذارید بجوشد . زرشک را در شیره بریزید تا بپزد . هل را در پارچه نازکی بگذارید و سر آن را ببندید و در قابلمه بیندازید . بعد از قوام آمدن شکر ، مربا آماده میباشد .