طرز تهیه انبه هندی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوای اوماج
ترشی انبه سبز نارس را به قطعات ضخامت 2 سانتی متر خرد کرده و در ظرفی عالی بریزید. روی انبه های خرد شده نمک بپاشید و هم بزنید تا کاملاً آغشته به نمک شوند.روی ظرف را با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت یک هفته در آفتاب قرار دهید.هر روز با تکان دادن ظرف، انبه ها را برگردانید، بعد از یک هفته رنگ انبه ها تغییر می کند و رنگ خیارشور می شود. تمام ادویه ها به جز فلفل قرمز را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. صبر کنید تا ادویه ها کاملا خنک شوند و سپس آنها را خرد کنید، در تابه ای دیگر کمی روغن کنجد بریزید و فلفل قرمز خشک را سرخ کنید. دانه خردل سیاه را به همین ترتیب اضافه کنید و تفت دهید تا شروع به جوشیدن کند و سپس انبه هایی را که یک هفته زیر آفتاب نشسته اند به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا تمام سطح انبه ها روغنی شود. آن را به انبه اضافه کنید، هم بزنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. پس از خنک شدن، ترشی انبه شما آماده مصرف است. ترشی انبه هندی را می توانید به مدت 4 روز در یخچال نگهداری کنید. اگر می خواهید ترشی ماندگاری بیشتری داشته باشد. می توانید مواد را در یک لیوان تمیز بریزید و داخل آن را با سرکه پر کنید و به مدت 6 ماه تا 1 سال در یخچال نگهداری کنید.ترشی تمبر هندی و ترشی بادمجان مواد لازم برای ترشی تمبر هندی و ترشی بادمجان: یک بسته ۱۵۰ گرمی بادمجان کوچک، سیصد گرم موسیر خشک، صد گرم سیر رنده شده، یک قاشق غذاخوری سبزی معطر، ۸ قاشق غذاخوری فلفل تند، یک عدد نمک، نیم کیلو سرکه سفید، طرز تهیه ترشی هندی تمبر و بادمجان، 1 قاشق غذاخوری نمک با 8 قاشق غذاخوری سبزی معطر خرد شده، نعنا، ترخون، نمک، شوید، جعفری، سیر رنده شده و فلفل خرد شده را مخلوط کنید.بادمجان را با پوست یا بدون پوست خرد کرده و با 1 لیوان آب و 1 لیوان سرکه به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا نرم شود یک بسته فوک هندی معادل 150 گرم را با 2 لیوان آب حل کرده و سپس دانه ها را حل کنید. مخلوط بادمجان و موسیر خشک و سبزی را در شیشه ای ریخته و عصاره تمرهندی و سرکه را مخلوط کرده و مواد را با این مخلوط پر کنید و در شیشه را ببندید و بگذارید مارینه شود و یک هفته در دمای اتاق بماند. .